Tisztelettel köszöntjük a Kis-Itália Étterem  weboldalán!


Kellemes időtöltést kívánunk az oldalak böngészése közben, abban bízva, hogy a fotógalériában látott képek alapján hamarosan Önt is személyesen üdvözölhetjük éttermünkben, mely kialakításakor többek között fontos szempont volt az igényes, modern belső. A 40 fős különtermünkben szeretettel várjuk Önt és kedves családját, barátait, rokonait, ballagási, családi, üzleti összejövetelek alkalmával, természetesen terembérleti díj nélkül. Ételválasztékunk összeállításánál nagy hangsúlyt fektettünk a hagyományos ételek mellett a modern ételek elkészítésére is. Aktuális napi menükínálatunk online is megrendelhető, igény szerint házhoz szállítva .

Munkánk egyik fő alappillére a lelkiismeretesség, ehhez próbáljuk hozzárakni az elmúlt 8 év tapasztalatát, így szolgálva a kiskunhalasi és környékbeli emberek boldog pillanatait, melyet éttermünkben töltenek, hiszen:

"Az asztal örömeit minden életkorban, minden társadalmi helyzetben, minden országban és minden nap lehet élvezni: ez az élvezet társa lehet minden egyéb gyönyörűségnek..."Üdvözlettel,


A Kis -Itália nevében:

Turi László
tulajdonos, konyhafőnök

Címünk:
6400 Kiskunhalas
Fejérföld utca 10.

Telefonszám:
77 / 200-000

Mobil:
70 / 630-09-09

Skype:
kis-italia-etterem

Hírek:
Éttermünk elköltözött!